سه شنبه 11 مهر 1402
برگزاری مانور اطفا حریق در سیلوی شهید میرزاپور نکا
24آبان 1396

به گزارش روابط عمومی شرکت غله وخدمات بازرگانی منطقه 2

برگزاری مانور اطفا حریق در سیلوی شهید میرزاپور نکا

برگزاری مانور اطفا حریق در سیلوی شهید میرزاپور نکا

همزمان با هفته گرامیداشت پدافند غیر عامل مانور اطفا حریق و تخلیه در شرایط اضطراری در سیلوی شهید میرزاپور نکا برگزار شد. دبیرکمیته پدافند غیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 با بیان این مطلب اظهار داشت: با شبیه سازی شرایط بحرانی، مانور اطفا حریق در سیلو شهید میرزا پور نکا برگزار گردید.

رضا رحمانی افزود: این مانور با هدف آموزش کارکنان   انجام شد.

 مدیر حراست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 در خصوص اهمیت آمادگی افراد در شرایط بحرانی و اضطراری عنوان کرد: با توجه به حساسیت و اهمیت سیلوی استراتژیک شهید میرزاپور نکا در ذخیره سازی گندم، آموزش و تمهیدات مناسب فردی و گروهی در هنگام حریق و حادثه حائز اهمیت و از اهداف این مانور بوده است.

رحمانی افزود: داشتن آمادگی لازم و انجام اقدامات اولیه تا حدود زیادی می تواند از خسارات ناشی از بحران بکاهد.

وی تصریح کرد: عملیاتی چون قطع برق، خروج از پله های اضطراری و اطفا حریق براساس برنامه ریزی دقیق صورت پذیرفت. رحمانی با بیان اینکه این مانور با مشارکت و همکاری مهندس امیری و پرسنل مستقر درسیلوی شهید میرزاپور نکا انجام شد اظهار داشت: نقاط آسیب پذیر در کنترل حوادث مشابه احصا و راه کارهای عملی مناسب طی نشست آسیب شناسی با عوامل فنی مورد بررسی قرار گرفت .

دیدگاه خود را بیان کن




متن بالا را در زیر وارد کنید