چهارشنبه 28 آذر 1397
مدیرعامل شرکت غله منطقه 2 در نشست با کارشناسان کنترل کیفیت آرد: بکارگیری تکنولوژی در ارتقای کیفیت آرد
2دی 1396

به گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2

مدیرعامل شرکت غله منطقه 2 در نشست با کارشناسان کنترل کیفیت آرد: بکارگیری تکنولوژی در ارتقای کیفیت آرد

مهندس جعفری در این نشست اظهار داشت: باید با تکنولوژی و بهره گیری از صنعت در ارتقای کیفیت آرد تلاش کرد.

وی با اشاره به مسئولیت مهم مسئول فنی کارخانجات آرد تصریح کرد: مسئول فنی مسئول کیفیت گندم می باشد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 خطاب به مسئولین فنی کنترل کیفی کارخانجات آرد عنوان کرد: وظیفه شما به عنوان یک کارشناس کنترل کیفیت و بررسی محصولات و فرآیندهای صنعتی برای مطابق بودن با استانداردهای کیفیت ملی و بین المللی می باشند.

وی تصریح کرد: روی اختلاط گندم باید مدیریت شود و برای ارتقای کیفیت آرد استحصالی از طریق بهبود دهنده های مختلف بررسی و دقت نظر صورت پذیرد.

در ادامه این نشست مدیر کنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 به مواردی که باید قبل از فصل خرید گندم به آنها دقت شود اشاره کرد و گفت: بازسازی و مرمت کف، دیوارها، سقف، پنجره ها، انبار و ضدعفونی قبل از ذخیره سازی، تهیه و کالیبراسیون لوازم و ادوات مانند رطوبت سنج- ترازو، الک، بمبو، سیستم یارانه و اینترنت از مهمترین مواردی هست که باید مورد دقت و توجه قرار گیرد.

مهندس رحیمی با بیان اینکه در حین فصل خرید هم شما کارشناسان نقش بسیار اساسی و مهمی خواهید داشت، گفت:  همکاری نزدیک و تنگاتنگ با عامل تشخیص و افت زنی واقعی جداسازی گندم های با کیفیت در انبار و سیلو و جداسازی گندم های ضعیف و احتمالاً آفت زده ، پس از آن هم باید مدام برای موجودی گندم تان برنامه داشته باشید انجام دوران و ضد عفونی به موقع گندم های خریداری شده از دیگر وظایف مسئولین کنترل کیفی می باشد.

وی تصریح کرد: مسئولین فنی باید به دنبال اصلاح پروانه تولید جهت استفاده از افزودنیها و بهبود دهنده ها باشند تا بتوان از روش های علمی و تایید شده روز جهت اصلاح ساختار کیفی آرد اقدام نمایند.

دیدگاه خود را بیان کن




متن بالا را در زیر وارد کنید