جمعه 26 مهر 1398
برگزاری آموزش ارتقاع کیفیت نان برای خبازان سوادکوه
13مهر 1398

کلاس آموزشی خبازان

برگزاری آموزش ارتقاع کیفیت نان برای خبازان سوادکوه

 در راستای اجرای مصوبات کار گروه آرد ونان شهرستان های سوادکوه و سوادکوه شمالی و در راستای بهبود کیفیت نان استان دوره آموزشی نانوایان شهرستان های سوادکوه و سوادکوه شمالی با همکاری فرمانداری ها ، دانشگاه علوم پزشکی ، سازمان صنعت معدن و تجارت ، اتحادیه های نانوایان و نمایندگی های این اداره کل در شهرستان های مذکور برگزار شد .

مشاور مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در بهبود کیفیت گندم و آرد با بیان این مطلب اظهار داشت : در این دوره آموزشی برای نانوایان راهکارهای بهبود نان و سایر موضوعات مربوطه آموزشی های لازم ارائه گردید .

میثم نقوی با اشاره به موضوعات آموزشی برای خبازان عنوان کرد : با توجه به اهمیت نان در سفره مردم در این دوره نانوایان عزیز با نحوه خمیر گیری و راهکارهای مناسب عمل آوری خمیر و پخت نان و نیز بسته بندی و عرضه انواع نان آشنا شدند و در ادامه در خصوص مضرات نان بی کیفیت و استفاده از افزودنی های غیر مجاز مباحثی مطرح گردید .

وی افزود : آشنایی با قوانین و مقررات نظام صنفی ( مانند ساعات کار ، ایام تعطیل ، وزن چانه و..)از جمله موارد مورد بحث بوده است . در پایان نیز نانوایان با موازین و قوانین بهداشتی شامل بهداشت فردی و محیطی آشنا شدند .

دیدگاه خود را بیان کن




متن بالا را در زیر وارد کنید