راهبرد مشارکت
راهبرد مشارکت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندان:
شرکت بازرگانی دولتی ایران، در راستای افزایش بهره وری کاهش هزینه های مبادله، توسعه بازارهای داخلی، کاهش ریسک تجاری تولید و افزایش رقابت پذیری در بخش کشاورزی و در نگاه به آینده و دورنمای شرکت، سازمانی کوچک، منعطف و چابک برای مدیریت و راهبری شبکه های تجاری بزرگ و سازماندهی شده است که با هدفهای راهبردی ذیل و با مشارکت ذینفعان خود (کشاورزان، صاحبان سرمایه از جمله تولیدکنندگان آرد، قند و شکر، روغن و سیلوداران، شرکتهای حمل و نقل و ...) کارسازی شود :
1 .تضمین امنیت غذایی و آرامش روانی کشور با حفظ ذخایر استراتژیک و مدیریت بازار (موضوع بند 7 سیاستهاي کلی اقتصاد مقاومتی)
2 .توسعه بازار محصوالت کشاورزي با بهرهگیري از ابزارهاي مالی نوین بازار سرمایه و بازار بدهی
3 .ایجاد خوشههاي صادراتی در جهت هدایت بنگاههاي کوچک به تولید محصولات صادرات گرا(برونگرایی اقتصاد موضوع بند 11 سیاستهاي کلی اقتصاد مقاومتی)
4 .بهره گیري از توان بخش خصوصی در اجراي ماموریتهاي محوله
5 .تقویت رقابت پذیري در راستاي کاهش قیمت تمام شده محصولات مورد عمل و افزایش رفاه خانوار (موضوع بند 3 سیاستهاي کلی اقتصاد مقاومتی)
بنابراین، شرکت بازرگانی دولتی ایران، مترتب بر راهبردهای مشارکتی خود، همواره به منظور ارایه خدمات خود به ذینفعان شرکت، مورد توجه ذینفعان قرار دارد. به این ترتیب، ارایه خدمت به نحو شایسته، زمانی امکانپذیر است که ذی نفع، میزان رضایتمندی خود را از دریافت خدمات اعالم و افزون بر آن، تعامل و مشارکت خود را کامل و اعلام کند.
در این راستا، شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور رعایت شرط برآورده کردن رضایت ذینفعان اعم از جامعه، سهامداران، دولت و شرکا بر خود الزم میداند، نظرها، پیشنهادها و انتقادهای ذینفعان به ویژه متخصصان، صاحبنظران و کارشناسان را گردآوری و راهبردهای منتج به افزایش کیفیت خدمات خود را افزایش دهد. بنابراین، از طریق لینکهای " تماس با ما " و " نظرسنجی خدمات " شرکت بازرگانی دولتی ایران را از نظرها، پیشنهادها و انتقادهای خود آگاه سازید.
وظایف اصلی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران به عنوان یکی از ادارت کل غله و خدمات بازرگانی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، خرید تضمینی محصولات کشاورزی استان مازندران از جمله گندم، دانه های روغنی کلزا، سویا و آفتابگردان و خرید توافقی برنج، مدیریت و راهبری ذخایر استراتژیک گندم مورد نیاز سالانه استان جهت فروش به کارخانه های آرد سازی، نظارت بر فروش آرد به واحدهای نانوایی استان و مدیریت بهسازی و نوسازی واحد های نانوایی استان می باشد. در همین راستا مواردی مانند تعیین و سنجش کیفیت گندم خرید داخلی، درجه بندی واحد های نانوایی استان، تامین و توزیع کالاهای اساسی و ترخیص اقلام وارداتی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران از طریق بنادر استان مازندران نیز توسط این شرکت انجام می شود.
بنابراین:
1- بمنظور ایجاد بستر مناسب برای کشاورزان زحمتکش استان(از جمله تحویل محصول به مراکز خرید تضمینی، دریافت اسناد، واریز بموقع وجه مربوطه و ...) واحد تامین و خدمات بازرگانی این شرکت از طریق سامانه پیامکی 30001394 و یا با شماره تلفن 33118759- 011 آماده دریافت انتقادها و پیشنهادها می باشد.
2- در راستای خدمت رسانی بهتر به مردم و اطلاع از نظر کارخانه های آرد سازی استان، در صورتی که مدیران کارخانه های آرد سازی استان پیشنهادی در جهت بهبود کیفی تولید آرد دارند از طریق سامانه پیامکی 30001394 اقدام و یا با واحد کنترل کیفی شرکت با شماره تلفن 33113924- 011 تماس حاصل فرمایند.
3- چنانچه نانوایان محترم استان پیشنهادی در جهت بهبود کمی و کیفی آرد تولیدی توسط کارخانه های آرد سازی استان (اعم از کیفیت آرد، کیفیت بسته بندی آرد، زمانبندی تحویل آرد، وسیله حمل آرد و ...) دارند می توانند از طریق سامانه پیامکی 30001394 اقدام و یا با اداره آرد و نان استان مازندران با شماره تلفن 33119719- 011 تماس حاصل فرمایند.
4- اطلاع رسانی درباره خرید تضمینی محصولات کشاورزی استان از طریق رسانه های جمعی، سایت این شرکت و همچنین بنرهای نصب شده در مراکز خرید انجام می شود. کشاورزان استان می توانند با شماره های مندرج در سایت شرکت (www.gtc2.ir ) و یا تکمیل فرم انتقادها و پیشنهاد های سایت مذکور نقطه نظرات خود را به مسئولین ذیربط ارائه دهند.
توضیح فایل ضمیمه : نظر به اینکه مقرر شد جهت ارتقا کیفیت آرد و نان استان ،موضوع ارزیابی گندم سر والس و آرد تولیدی کارخانجات از سوی مسیولین کنترل کیفی کارخانجات به صورت خود اظهاری اعلام می گردد و این اداره کل نتایج خود اظهاری را به صورت روزانه از طریق سامانه حمل و توزیع آرد استان ،مشاهده نموده و چنانچه آردهای تولیدی در محل های مصرف (شهرستانها) توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار گرفته و چنانچه مغایرتی با نتایج خود اظهاری داشته باشند، مدیران کارخانجات تولید کننده ، احضار و مجاب به پاسخگویی بوده و در صورت عدم ارائه پاسخ قانع کننده در سهمیه آنان تجدید نظر خواهد شد.